dijous, 5 de juliol del 2012

RECOLZEM A LES NETEJADORES

Una mostra més de les polítiques neoliberals que provoquen la degradació dels serveis públics és la problemàtica que pateixen les dones de la neteja del nostre edifici, que porten treballant 5 mesos sense cobrar. I nosaltres ens plantejem, cóm atenen les seues necessitats bàsiques? Cóm poden pagar les seues factures?

És de destacar la fermesa i la valentia que demostren defensant els seus drets, actitud de la qual tots n'hauriem d'aprendre.

Nosaltres les recolzem i dins de la campanya de DIVENDRES DE DOL, els fem costat. A continuació deixem constància gràfica. 








5 comentaris:

  1. estamos tod@s en la lucha.....A CONTINUAR POR NUESTROS DERECHOS!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Algunes dones de la neteja van explicar que no havien cobrat el que se'ls devia, que la vaga la pososaven per setembre per tal de no perdre, al remat, les vacances.
    Algú sap si és cert que la conselleria ha pagat a la empresa concessionària o pensen diluir la seva responsabilitat amb les treballadores de la neteja ?

    ResponElimina
  3. Sí, pareix ser que la empresa ha rebut dos ingressos de la Conselleria, però les netejadores continuen sense cobrar. La cosa pinta mal.

    P.

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies als jubilats, tots hem d'estar units en la lluita.

    P.

    ResponElimina